Категорија: Секс

Еспресо Секс

Апстинирањето од секс е лошо за здравјето

Слободен печат
Ако во животот сте имале сексуални односи, а потоа сте прекинале, поподложни сте на разочарување и пад во депресија од лицата кои не го искусиле...
Еспресо Секс

Истражувања покажале кој е идеалниот број на сексуални партнери во животот

Слободен печат
Едно е сигурно – ниту жените, ниту мажите не се искрени кога одговараат на прашањето „Колку партнери си имал/а досега?“ Но, дали постои идеална бројка?...
Еспресо Секс

Дали еротската масажа е подобра од сексот?

Слободен печат
Целта на обичната масажа е опуштање на мускулите, делување на некој одреден нерв и остранување на болката и напнатоста. Движењата се комбинирани. Се почнува со...