Категорија: Галерија

Галерија Еспресо

НАЈУБАВИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА ВО АПРИЛ – МЕГА ИНСТАГРАМ-ГАЛЕРИЈА (I ДЕЛ)

Слободен печат
Македонска природа, зеленило, скопски приказни и брутална архитектура, под сино небо и розови облачиња… Дека се е убаво во арпил ни докажуваат сите фотографии кои...