Бугарски експерт: Зачудува тоа што немаме слика за состојбата од 2 до 8 часот наутро, нема ни сведоци, каде се бугарските полицајци

Претседателот на Синдикатот на возачи за авто-мото обука Јонко Иванов во студиото на „Бугарија наутро“ ја коментираше огромната трагедија на магистралата Струма, во која во сообраќајна несреќа загинаа најмалку 46 лица. Тој објасни дека ова е серија од многу кривини со спуштања и искачувања, тоа не е автопат, тоа е  спореден пат – максималната брзина … Продолжи со читање Бугарски експерт: Зачудува тоа што немаме слика за состојбата од 2 до 8 часот наутро, нема ни сведоци, каде се бугарските полицајци