Брза пошта

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Трпе на телефон со брза пошта:

– Кога ќе ми ја донесете пратката?
– Помеѓу 9 и 16 часот. А вие на кој спрат бевте?
– Помеѓу 1 и 12 спрат…

Видео на денот