Борко Андреевски ја прими „Оксфорд“ вакцината против Ковид 19: Сакав да помогнам што побрзо да се најде лек за оваа болест!

Четириесет и тригодишен Македонец, татко на три деца и сопруг, кој работи како таксист во Велика Британија, е меѓу првите 500 луѓе што ја примиле Оксфорд вакцината против коронавирусот, која моментално е во третата, последна фаза од клиничката студија и која е голема надеж за лекување на заболените. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber … Продолжи со читање Борко Андреевски ја прими „Оксфорд“ вакцината против Ковид 19: Сакав да помогнам што побрзо да се најде лек за оваа болест!