Богдановиќ: Паднатото дрво на „Орце Николов“ покажува дека има болни дрвја кои се потенцијална опасност

Денешната слика од паднатото дрво на улица „Орце Николов“ кај Соборниот храм во Општина Центар, е само доказ за потенцијалната опасност од старите, болни и оштетени дрвја што може да предизвикаат последици и штети по граѓаните и учесниците во сообраќајот, смета градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ. Според Богдановиќ, дрвото, кое навидум било здраво, очигледно … Продолжи со читање Богдановиќ: Паднатото дрво на „Орце Николов“ покажува дека има болни дрвја кои се потенцијална опасност