Пред избори ќе има нови вработувања

297
Фото: dv.mk

Нов бран вработувања во администрацијата се очекува до крајот на месецов, објави ТВ 24 повикувајќи се на владини извори. Изворите на телевизијата потврдуваат дека предпразничните огласи во кои над 30 институции отворија огласи за над 300 работни места се само почеток на бранот кој треба да се финализира до февруари.

Повеќе за празничките вработувања прочитајте ТУКА.