• препоръчва се

Шега на деня: Нощувка

Се враќа мрежен администратор дома по два дена и жена му го чека на врата: – Ајде сега да ми објасниш каде беше и што правеше! Човеков сиот расеан вели: – Види драга, вчера требаше да се одржи состанок на работа и чекавме додека дојде делегација од странство. Откако заврши состанокот, доцна вечерта почна да …

Шега на деня: Нощувка Прочети повече »