Без вода неколку улици во населба Влае

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Поради изведување водоводен приклучок ф100 мм на улица „Иван Цанкар“ бр. 78 во населба Влае, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Франц Розман“, „Франц Месеснел“, „Бела Краина“, „Гари“ и „Ринхини“.

Како шти информираат од ЈП „Водовод и канализација” водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10 часот се до завршување на активностите.

Извор: МИА

Видео на денот