Без вода корисниците од Трубарево

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Прекин на водоснабдувањето денеска од 10.45 часот ќе имаат корисниците од Трубарево.

ЈП „Водовод и канализација” – Скопје информира дека корисниците ќе бидат без вода поради изведување на водоводен приклучок на улица 36 бб во Трубарево.

Видео на денот