Без вода корисници од неколку скопски улици поради промена на вентил на „Перо Наков”

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Корисниците од улиците „Перо Наков“, „Димче Милошевски“, „Боривое Милошевски“, „Зендел Џемаил“ и „Вера Радосављевиќ“ денеска од 11.20 часот се без вода поради промена на вентил во шахта ф 1 на улицата „Перо Наков” бб, кај фекална пумпена станица на Водовод.

Прекинот ќе трае до завршување на зафатот.

Извор: МИА

Видео на денот