Без вода денес Качанички пат

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека денеска ќе има прекин на водоснабдувањето поради изведување на водоводен приклучок ф-150мм на Качанички Пат 134 (општина Бутел).

Без вода ќе останат корисниците на дел од истата улица (индустриска зона). Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Видео на денот