Без вода дел од Стара Чаршија

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Поради дефект на приклучна водоводната цевка и затварач на улицата „Белградска“ кај Тетекс, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од Стара Чаршија, улиците „Алберт Станиќ“, „Дрварска“, „ Атанас Бабата” и „Јосиф Михајлови“.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот.

Видео на денот