Без вода дел од Сарај

Вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Поради дефект на водоводната мрежа на улица „20″ бб во Сарај, кај старата Џамија, прекин во водоснабдувањето имаат корисниците на улица „Ѓорче Петров” и во високата зона на улица „Борис Сарафов” во оваа населба.

Водоснабдувањето е прекинато од 07:30 часот и прекинот ќе трае до отстранување на дефектот.

Видео на денот