Без вода дел од Сарај, Глумово, Шишево, Горна и Долна Матка

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Поради уличен дефект денеска од 8.20 часот без вода ќе бидат жителите на улицата „20/бб“ во Сарај, како и жителите на Глумово, Шишево, Горна и Долна Матка.

Прекинот, како што информираат од ЈП „Водовод и канализација”, ќе трае до целосно санирање на дефектот.

Видео на денот