Без вода дел од населбата Чаир

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Прекин во водоснабдувањето вечерва од 19 часот ќе имаат корисниците од улиците „Коста Абрашевиќ“ и „Панче Неделковски“ и дел од ул. „Цветан Димов“ во населбата Чаир, информира ЈП „Водовод и канализација“ Скопје.

Прекинот е поради дефект на водоводна мрежа Ф 80мм на ул. „Коста Абрашевиќ“ бр. 82, а ќе трае до отстранување од страна на екипите на ЈП „Водовод и канализација“.

Извор: МИА

Видео на денот