Без вода дел од корисниците на скопската населба Капиштец

Фото: МИА

ЈП Водовод и канализација инфпрмора дека денеска без вода ќе бидат дел од корисниците на скопската населба Капиштец.

-Поради дефект на 2 затворачи ф-80 мм на „Народен Фронт” 3, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улица „Народен Фронт” (од број 3 до број 17)  и Васил Ѓорѓов зграда 18 и 20, известуваат од ЈП Водовод и канализација.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Видео на денот