Без вода дел од Индустриска зона Визбегово и Центарот за дијализа

Фото: ЈП „Водовод и канализација“

Поради уличен дефект на водоводната мрежа, без вода од 08:35 часот се корисниците во Индустриската зона Визбегово, Макпетрол и Центарот за дијализа.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на дефектот, информира ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Видео на денот