Без струја утре неколку села во Петровец и Илинден

струја

Прекинот со електрична енергија е поради планирани технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

Без струја утре од 8.40 до 12.30 часот ќе останат корисниците од селата Сушица и село Живиње во Општина Петровец.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје без електрична енергија утре од 13 до 15 часот ќе останат селата Миладиновци, Текија и Дељадровци и викенд населбата Текија.

Прекинот со електрична енергија е поради планирани технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

Видео на денот