Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче

ЕВН Македонија
ЕВН Македонија АД / Фото: МИА

Без напојување со електрична енергија утре неколку часа ќе бидат корисниците во делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче, соопшти РЦУК – Скопје по известување од ЕВН Македонија АД.

Во периодот од 8 до 11 часот без струја ќе бидат дел од корисниците во селото Морани во општината Студеничани, а од 9 до 11 часот корисниците од селото Шишево во општината Сарај.

Од 9 до 15 часот без струја ќе бидат дел од корисниците во селото Долно Количани во општината Студеничани, од 11 до 13 часот дел од корисниците од ул. 20 и ул. 22 во селото Долно Лисиче, како и корисниците лоцирани во близина на гробиштата во селото Долно Лисиче во општината Аеродром.

Извор: МИА

Видео на денот