Без струја утре делови од Кисела Вода и Сопиште

Без струја
Струја / Фото: МИА

Без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од дел од општините Кисела Вода и Сопиште во Скопје.

Како што информираат од РЦУК – Скопје, од 08:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат делови од улиците „Тоне Томшиќ”, „Иван Козаров”, „Дичо Петров” и „Боте Боцевски”.

Исто така, во овој период без електрична енергија ќе бидат и корисниците од дел од улиците „Бранко Заревски”, „Методија Патчев” и „Китка”, а од 12:00 до 15:00 часот дел од улиците 1 и „Ракотинци” пред општина Сопиште.

Видео на денот