Без струја утре делови од Аеродром, Сопиште и Карпош

Без струја
Струја / Фото: МИА

Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје соопшти дека без електрична енергија утре ќе бидат делови од општините Аеродром, Сопиште и Карпош.

Според ЕВН, од 9.00 до 12.00 часот струја нема да имаат корисниците од улицата „Симеон Кавракиров“ бр. 10 во Аеродром, од 9.00 до 15.00 корисниците од улицата бр. 14 во село Сопиште и од 9.00 до 13.00 часот дел од корисниците од улицата „Фјодор Достојевски“ во Карпош.

Видео на денот