Без струја утре дел од корисниците во Центар, Аеродром, Ѓорче Петров и Чаир

ЕВН Македонија
ЕВН Македонија АД / Фото: МИА

Електрична енергија утре од 8.30 до 12.30 часот ќе немаат корисниците од ул. Хоџа Атула Куртиши Ата од бр.12 до бр. 35 и од ул. Војдан Чернодрински (зад Полициската станица Бит-пазар) во општина Чаир, соопшти РЦУК по известување од ЕВН Македонија АД.

Од 8.00 до 15.00 часот, струја ќе немаат и корисниците од фирмата „Јавор комерц”, како и сервис „Цилаз” лоцирани на бул. Трета македонска бригада во општина Аеродром, а од 8.15 до 15.00 часот и корисниците од улиците 166, Хусеин Бајрам, 165 и 172 во општина Центар.

Во периодот од 9.00 до 14.30 часот утре, електрична енергија ќе немаат и корисниците на дел од населбата Стопански Двор, објектите околу стопанскиот објект „Галафарм” во општина Ѓорче Петров.

Видео на денот