Без струја дел од Аеродром, Кисела Вода и Црниче

Без струја
Струја / Фото: МИА

Без струја ноќеска од 03:00 до 08:30 часот ќе бидат дел од жителите на Аеродром, Кисела Вода и Црниче, како и поголем дел од централното градско подрачје.

Без струја ќе бидат и населбата дел од насечбата Пролет и Маџар Маало.

Видео на денот