Беа славни и барани, но кажаа „Чао“: Овие македонски пејачи засекогаш ја напуштија Македонија (ВИДЕО)

Од македонската естрада последниве десетина години се откажаа многу пејачи. Кога велиме се откажаа, не мислиме на тоа дека престанале да се занимаваат со оваа професија, туку ја напуштија земјата и се преселија на некое подобро место… Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber „Слободен печат“ ќе ве потсети на десетина македонски артисти кои решија … Продолжи со читање Беа славни и барани, но кажаа „Чао“: Овие македонски пејачи засекогаш ја напуштија Македонија (ВИДЕО)