Барате здрави идеи за појадок? Тогаш ова не го пропуштајте!

инстаграм

Во периодот на самоизолација имаме повеќе време за подготвување на здрави и инспиративни појадоци кои ќе ни донесат ведрина уште на почетокот на денот.

Ако сакате здрава храна, ако внимавате на килограмите и во време на самоизолација, или можеби, ако сте веган или вегетаријанец, сигурно ќе бидете воодушевени од Инстаграм профилот „One slice more“ кој го води, како што сама се нарекува – „обожавателката на појадок“, Сара.

Иако таа сама не е вегетаријанец, сака да подготвува храна од овошје и зеленчук и да експериментира на вешт начин со здрави намирници.

View this post on Instagram

Vegan Vanilla Cake ? This was my mum’s birthday cake last year and I’m very sad we can’t celebrate together this year but we had to cancel her trip to Munich. Safety first! ?It’s made with pantry essentials so I wanted to share it with you again, find the recipe below ? Today is the first day of spring and International Day of Happiness ? Hoping for more happy days soon ?? Sending love ❤️ Sarah x ~ Ingredients 275g flour (I used spelt) 2 tsp baking powder 1 tsp baking soda Pinch of salt 2 tsp Vanilla extract 150g sugar 150g vegan butter/margarine 3 tbsp maple or rice syrup 300 ml plant based milk 1 tbsp apple cider vinegar or lemon juice Preheat oven to 180C/350F and grease a loaf tin. Mix milk with the vinegar or lemon juice and set aside. Melt the butter and mix with the syrup. Combine all other ingredients in a big bowl, add the butter/syrup mixture and the milk (which should have a buttermilk like consistency) and stir well. But don’t overmix. Pour into the tin and bake for around 40 min. Let it cool down completely. For the icing I mixed 150g icing sugar with 100g vegan cream cheese and 50g vegan butter and added 1 tsp vanilla extract. Stir well and spread over the cake. Decorate with fresh berries. Enjoy x . . . #vegan#veganfood#healthy#healthyfood#ahealthynut#veganwerdenwaslosdigga#vegangermany#vegandeutschland#cleaneating#healthylifestyle#veganfoodspot#veganfoodporn#letscookvegan#veganrecipe#plantbased#veganfoodie#highcarb#hclf#bestofvegan#whatveganseat#veganbreakfast#healthybreakfast#veganbowl#startyourdayright#healthyrecipe#veganerezepte#frühstück

A post shared by Sarah Lausch (@oneslicemore) on

 

Освен фотографија од приготвеното јадење, на постот следува и деталниот преглед на потребни намирници и секако, како да си го подготвите рецептот. 

View this post on Instagram

Creamy Oatmeal with a Berry Sauce ? That’s an oldie but I wanted to share it with you again because with more time being home now, there is more time for breakfast and this porridge needs quite long to cook but the creaminess is next level ⚡️ Bring 500 ml water to boil, then whisk in 60g oat bran and stir well. Reduce heat and simmer for 10 min while stirring. Then add a pinch of salt and simmer for another 10 min. It will seem like far too much water at the beginning but trust me, that’s the perfect amount ? For the berry sauce just boil some frozen berries with water and maple syrup, top with your favorite fruits and granola for some crunch. Breakfast heaven! Sending lots of love, Sarah x . . . #bestofvegan #breakfast #breakfasttime #breakfastgoals #breakfastchampions #beautifulcuisines #healthyfood #heresmyfood #healthyeating #healthycuisines #healthychoices #healthylifestyle #morningslikethese #nourishingfood #frühstück #feedfeed #food #foodie #foodblogger #foodstyling #foods4thought#vegangermany#ahealthynut#vegandeutschland#deutschlandvegan#porridge#oatmealporn#veganbreakfast#veganrecipes

A post shared by Sarah Lausch (@oneslicemore) on

Сара нуди најразлични идеи за појадок, како и бројни рецепти за смути, за подготовка на енергетски плочки, за енергетски пијалоци, но и за здрави утрински десерти.

Секако, „листајќи“ го овој Инстаграм профил, ќе забележите дека неговата креаторка не ужива само во сласните вкусови, туку и во употребата на боите, правејќи различни комбинации на вкусови со употреба на намирници во најразлични бои.

Сара нуди и можност за 5 евра да можете, доколку сакате, онјалн да купите готвач со 50 понудени рецепти поради кои утрата ќе ви бидат многу повесели.

Ви препорачуваме да „фрлите око“ на нејзиниот блог или барем да почнете да ја следите на Инстаграм и црпите идеи за сопствени готварски проекти.

View this post on Instagram

Cherry Bowl ? Found some frozen cherries in my freezer and had to turn them into a delicious smoothie bowl ⚡️ Just added banana and coconut yoghurt ? Thank you so much for all the comments on my last post, the campaign is still running until the weekend and each comment will plant a tree ??? If you want to plant one too, it’s never been easier ☺️ Love, Sarah x . . . #food#foodblogger#healthyfood#cleaneating#bbg#instafood#foodphotography#foodpics#vegan#plantbased#smoothie#smoothiebowl#foodstagram#lovefood#berries#beautifulcuisines#feedfeed#bestofvegan#veganworldshare#gloobyfood#letscookvegan#forksoverknives#veganfood#f52grams#buzzfeast#veganfoodspot#kaylaitsines#veganbowls#frühstück#veganbreakfast

A post shared by Sarah Lausch (@oneslicemore) on

View this post on Instagram

Mango Chia Pudding ? Loving the spring-like weather in Munich currently and making the most out of it as long it’s lasts ? Have a happy Friday and I’ll leave you the recipe for these jars below ? Love, Sarah x – Mix 1/2 cup almond milk (or any other plant based milk) with 2 tbsp chia seeds and stir well. Leave in the fridge overnight. Add 1 tbsp soy yoghurt next morning for extra creaminess. For the mango parfait blend 1/2 cup frozen mangos with 2 tbsp coconut yoghurt and a big splash of coconut water. Serve both in a jar and top with your favorite fruits. . . . #bestofvegan #breakfast #breakfasttime #breakfastgoals #breakfastchampions #beautifulcuisines #healthyfood #heresmyfood #healthyeating #healthycuisines #healthychoices #healthylifestyle #morningslikethese #nourishingfood #frühstück #feedfeed #food #foodie #foodblogger #foodstyling #foods4thought#vegangermany#ahealthynut#vegandeutschland#deutschlandvegan#chiapudding#oatmealporn#veganbreakfast#veganrecipes

A post shared by Sarah Lausch (@oneslicemore) on

Почитуван читателу,

Нашиот пристап до веб содржините е бесплатен, затоа што веруваме во еднаквост при информирањето, без оглед дали некој може да плати или не. Затоа, за да продолжиме со нашата работа, бараме поддршка од нашата заедница на читатели со финансиско поддржување на Слободен печат. Станете член на Слободен печат за да ги помогнете капацитетите кои ќе ни овозможат долгорочна и квалитетна испорака на информации и ЗАЕДНО да обезбедиме слободен и независен глас кој ќе биде СЕКОГАШ НА СТРАНАТА НА НАРОДОТ.

ПОДДРЖЕТЕ ГО СЛОБОДЕН ПЕЧАТ.
СО ПОЧЕТНА СУМА ОД 60 ДЕНАРИ

Видео на денот