29 C
Скопје

Author : Слободен печат

Утрински Брифинг

ЃОРЧЕВ: ЗАВРШУВА ТЕШКА ГОДИНА, СЛЕДУВА ГОДИНА НА ПРОМЕНИ

Слободен печат
– Кога некој во ова време ќе каже дека Македонија блеска, дека е сјајна ѕвезда, заслужува и еден „скопски“ одговор од типот „на какви печурки...