дома Автори мислења од Мартин Богатиноски

Мартин Богатиноски

99 ВЕСТИ 0 КОМЕНТАРИ

Актуелно

РСЕ: Колку тежи МПЦ – што истражува УЈП?

МПЦ под истрага на УЈП. Владиката Тимотеј вели дека не знаел. Од УЈП, пак, за РСЕ велат дека ја утврдуваат фактичката состојба на МПЦ....