Authors Posts by Mimi Shushleska Editor 12

Mimi Shushleska Editor 12

605 POSTS 0 COMMENTS

Колумни

Чие е нашето гомно?

А гомното нема да биде исчистено сè додека се смета дека „никој не е должен да го избрише, освен личноста што го направила“. А...

Придружете ни се Facebook