Elena Daskalova

Elena Daskalova
10225 posts
Македонија

Со донации се реновираат делови од штипската Физикална терапија

Со помош на донации се подобруваат условите за лекување на пациентите од целиот источен регион во Физикалната терапија, која ги...

1 2 1,023
Page 1 of 1023