дома Автори мислења од Слободен печат

Слободен печат

7565 ВЕСТИ 0 КОМЕНТАРИ

Актуелно

Калајџиев и Цаца Николовска избрани да вршат надзор врз прислушувањето

Комисијата за избори и именувања одлучи да избере четворица од пријавените на огласот за граѓански совет за надзор над Оперативно-техничката агенција (ОТА). За останатите три...