дома Автори мислења од Александар Петровски

Александар Петровски

15062 ВЕСТИ 0 КОМЕНТАРИ

Актуелно

Северина и сопругот одат во Прага на вештачко оплодување

Неколкуте последователни скандали со разголените фотографии на Северина не го разнишаа нејзиниот брак. Всушност, таа и Игор Којиќ деновиве ќе отпатуваат во Прага во...