Арсовска новогодишната ноќ ја помина со дежурните од Итната помош, пожарникарите и полицајците

Градоначалничката на Скопје со дежурните пожарникари/Фото: Фејсбук

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска на новогодишната ноќ ги посети припадниците на Службата за итна мединска помош, полициската станица за општа надлежност Кисела Вода СВР Скопје и Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.

– Новогодишната вечер ја минавме со луѓето кои се грижат за нашето здравје и безбедност, припадниците на Службата за итна мединска помош, полициската станица за општа надлежност Кисела Вода СВР Скопје и Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје. Чест ми е што имавме можност да сме со нив вечерва, голема почит за нивната неуморна работа во служба на граѓаните, вели Арсовска на објавата на нејзиниот Фејсбук профил.

Видео на денот