Апасиев: Со репетиран калаш на слепоочница се пишуваат најубавите евроатлантски статуси

Фото: МИА

Пратеникот Димитар Апасиев од Левица со статус на Фејсбук реагираше на објавеното видео од пратеникот на Беса Кастриот Реџепи, кој откако не се појави на седницата за гласање доверба на владата, преку снимка порача дека никој не треба да се грижи за него.

„Со репетиран калаш на слепоочница се пишуваат најубавите евро-атлантски пратенички статуси“, напиша Апасиев.

Видео на денот