АНКЕТА: Ѓорчевци поддржуват „културно“ сушење алишта (ВИДЕО)

Жителите на Општина Ѓорче Петров вчера бурно реагираа на социјалните мрежи откако градоналачникот Александар Наумоски на својот Фејсбук профил објави дека се забранува сушење на алишта во дворни места кои се со поглед кон улица или плоштад. Станува збор за измени во одлуката за комунален ред и мерки за нејзино … Продолжи со читање АНКЕТА: Ѓорчевци поддржуват „културно“ сушење алишта (ВИДЕО)