Актерот Жарко Димоски ја промовираше новата песна „Танцувај со мене“ и неговата прва книга „Пеперутка“!

фото: промо

Пред неколку дена во еден познат скопски ресторан во присуство на своите најблиски пријатели, соработници и колеги, актерот и пејач Жарко Димоски направи двојна промоција.

Станува збор за промоција на најнова песна со видеоспот насловена како „Танцувај со мене“, како и промоција на неговата прва книга „Пеперутка“.

Жарко пред присутните зборуваше за своите нови „чеда“, а исто така ги почести и со еден мини-концерт во кој сите уживаа.

Инаку како автор на песната, односно на музиката и аранжманот се потпишува познатиот пејач Димитар Андоновски, а пак текстот е дело на Жарко и неговата сопруга Андреа, која исто така ја има главната улога во видеоспотот.

Фото: Промо

Она што е важно да се напомене е, дека „Пеперутка“ е првата книга, стихозбирка на Жарко Димоски во издавништво на издавачкиот центар „Три“.

Фото: Промо
Видео на денот