17-годишниот Давид од Скопје постави нов балкански рекорд во правење склекови

принтскрин/Youtube

Давид Ѓоргоќески од Скопје постави нов балкански рекорд, правејќи 2604 склека за само 60 минути. 17-годишниот Давид активно тренира бокс и е член на боксерскиот клуб „Универзалци“ од Скопје.

Погледнете го неговиот подвиг.

 

Видео на денот