ТАГОВИ Posts tagged with "колумна"

Tag: колумна

Колумни

Злате Лозановски

Столтенберг нема да го види Тарчуловски

Би било далеку поопасно и за државата и за демократијата ако навистина вакви пратеници би ја изразувале волјата на 60.000 гласачи, кога толку луѓе...
Атанас Костовски

С С С МЕТРОПОЛА!

Just do it!

Придружете ни се Facebook