фото

фото

ГАЛЕРИЈА: Снегот во Скопје

Убавините на снежното време во главниот град низ фото-галеријата на Борче Поповски.

Една слика, илјада зборови…

Пабло Ескобар на билборд во Аеродром

(ГАЛЕРИЈА) – СТРАНСКИ СЛУЖБИ: Во дворецот на ВМРО-ДПМНЕ

Ексклузивни фотографии од ентериерот на партиското седиште на ВМРО-ДПМНЕ објавени на Фејсбук страницата „Странски служби“.

Една слика, илјада зборови…

фотомонтажа СТРАНСКИ СЛУЖБИ

Една слика, илјада зборови…

фотомонтажа ВЛАДИМИР ЛУКАШ

Една слика, илјада зборови…

фотомонтажа АЛЕКСАНДАР ДОЈРАНЛИЕВ

Не пропуштајте

Шпанските скали нема да се градат

Советот на Општина Центар завчера ги стопираше градбите од „Скопје 2014“. Една од нив е катната гаража спроти Музеј на Град Скопје, која не почна...