ФОТО НА НЕДЕЛАТА: Од насловната страница на „Слободен печат“ 10-11.12. 2016.

ФОТО НА НЕДЕЛАТА: Од насловната страница на „Слободен печат“ 10-11.12. 2016.

681
SHARE

Карикатура Наташа Костовска

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

two × 2 =