Фото на денот

Фото на денот

Не пропуштајте

Бурна биографија на Македонецот од Мелбурн обвинет за проневера

Медиум на македонски јазик во Австралија, Борис Трајков го нарекува „боем“ и „плејбој“. Австралиската државна телевизија „Еј-би-си“, пак, со него се занимава како осомничен за проневери вредни...

Придружете ни се Facebook