Authors Posts by Александар Петровски

Александар Петровски

8203 POSTS 0 COMMENTS

Колумни

Бранко Героски

Маќеа

Ако успее „финтата“ со БПЦ, на тој што ја смислил таа операција треба јавно да му се честита. Но, ако не успее овој обид...

Придружете ни се Facebook